Skip to content

Bestel uw stapelaars bij Breukers Heftrucks

Het gebruik van stapelaars, ook bekend als palletstapelaars of vorkheftrucks, is een van de meest essentiële aspecten geworden in magazijnen, distributiecentra en industriële faciliteiten. Deze apparaten bieden een efficiënte oplossing voor het verticaal verplaatsen van zware lasten. Bij Breukers Heftrucks begrijpen we het belang van de juiste heftruck in uw magazijn. Vraag uw stapelaar aan, of lees hieronder of dit de geschikte heftruck is voor in uw magazijn.

Wat is een Stapelaar?

Een stapelaar, ook wel bekend als een palletstapelaar of vorkheftruck, is een materieel behandelingstoestel dat is ontworpen voor het verticaal verplaatsen van goederen en materialen. Het bestaat uit een mast waarop een platform is gemonteerd om de lading te ondersteunen. De vorken, die aan de voorkant van het platform zijn bevestigd, worden onder de last geschoven, waarna de last omhoog of omlaag kan worden bewogen. Stapelaars zijn beschikbaar in verschillende soorten en configuraties om aan verschillende behoeften te voldoen.

Handmatige Stapelaars

Handmatige stapelaars zijn ontworpen om te worden bediend door menselijke kracht. Ze zijn ideaal voor lichte ladingen en situaties waarin geen elektriciteit beschikbaar is.

Elektrische Stapelaars

Elektrische stapelaars worden aangedreven door elektrische batterijen en zijn geschikt voor intensiever gebruik en zwaardere lasten. Ze zijn milieuvriendelijk en hebben lagere operationele
kosten.

Semi-elektrische Stapelaars

Semi-elektrische stapelaars combineren menselijke inspanning met elektrische aandrijving, waardoor ze veelzijdigheid bieden en geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Voordelen van het Gebruik van een Stapelaar

Het gebruik van een stapelaar biedt diverse voordelen voor bedrijven die zich bezighouden met goederenbeheer en logistiek.

 • Verbeterde Efficiëntie
  Stapelaars verminderen de fysieke inspanning die nodig is om goederen te verplaatsen, waardoor de productiviteit en efficiëntie toenemen.
 • Ruimtebesparing
  Dankzij hun verticale bewegingsmogelijkheden helpen stapelaars bij het optimaliseren van de beschikbare ruimte in magazijnen en opslagfaciliteiten.
 • Veiligheid op de Werkplek
  Met geavanceerde veiligheidsfuncties kunnen operators goederen veilig en nauwkeurig verplaatsen, waardoor het risico op ongevallen wordt verminderd.

Is een stapelaar geschikt voor uw magazijn?

Bij het selecteren van de juiste stapelaar voor een specifieke toepassing zijn er enkele cruciale factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

 • Gewichtscapaciteit
  Het is essentieel om een stapelaar te kiezen die in staat is om de verwachte ladingen te hanteren zonder de prestaties in gevaar te brengen.
 • Hefhoogte
  De maximale hefhoogte van de stapelaar moet voldoende zijn om de lading op de gewenste plaats te kunnen plaatsen.
 • Energiebron
  Afhankelijk van de toepassing kan worden gekozen tussen handmatige, elektrische of semi-elektrische stapelaars.
 • Wendbaarheid en Besturing
  De wendbaarheid van de stapelaar is van cruciaal belang, vooral in krappe ruimtes. Het kiezen van een stapelaar met gemakkelijke besturing kan de productiviteit verhogen.

Is een stapelaar de oplossing voor in uw magazijn? Neem dan nu contact met ons op, of kom langs voor een kop koffie!

Neem contact met ons op!

Heftruck

Stapelaars 1