Skip to content

Bestel uw stapelaars bij Breukers Heftrucks

Het gebruik van stapelaars, ook bekend als palletstapelaars of vorkheftrucks, is een van de meest essentiële aspecten geworden in magazijnen, distributiecentra en industriële faciliteiten. Deze apparaten bieden een efficiënte oplossing voor het verticaal verplaatsen van zware lasten. Bij Breukers Heftrucks begrijpen we het belang van de juiste heftruck in uw magazijn. Vraag uw stapelaar aan, of lees hieronder of dit de geschikte heftruck is voor in uw magazijn.

Wat is een Stapelaar?

Een stapelaar, ook wel bekend als een palletstapelaar of vorkheftruck, is een materieel behandelingstoestel dat is ontworpen voor het verticaal verplaatsen van goederen en materialen. Het bestaat uit een mast waarop een platform is gemonteerd om de lading te ondersteunen. De vorken, die aan de voorkant van het platform zijn bevestigd, worden onder de last geschoven, waarna de last omhoog of omlaag kan worden bewogen. Stapelaars zijn beschikbaar in verschillende soorten en configuraties om aan verschillende behoeften te voldoen.

Handmatige Stapelaars

Handmatige stapelaars zijn ontworpen om te worden bediend door menselijke kracht. Ze zijn ideaal voor lichte ladingen en situaties waarin geen elektriciteit beschikbaar is.

Elektrische Stapelaars

Elektrische stapelaars worden aangedreven door elektrische batterijen en zijn geschikt voor intensiever gebruik en zwaardere lasten. Ze zijn milieuvriendelijk en hebben lagere operationele kosten.

Semi-elektrische Stapelaars

Semi-elektrische stapelaars combineren menselijke inspanning met elektrische aandrijving, waardoor ze veelzijdigheid bieden en geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Interesse?

Wilt u een tweedehands heftruck kopen, zoekt u een specifiek type heftruck of heeft u advies nodig over een voor u geschikte machine?
Bel of mail ons dan nu of kom bij ons langs in Oldenzaal. De koffie staat klaar en we bespreken graag de mogelijkheden met u!
Heftruck

Stapelaars 1