Skip to content

Heftruck Onderhoud & Service

heftruck-onderhoud

Heftruck reparatie en onderhoud

Een storing komt altijd onverwacht en nooit gelegen. Een storing die niet kan wachten heeft bij ons altijd voorrang. We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen, door op locatie uw heftruck te repareren, of, indien nodig, te zorgen voor een vervangende heftruck.

Naast een ruime voorraad aan heftruckonderdelen in ons eigen magazijn, hebben onze vaste leveranciers bijna alles op voorraad. Onderdelen worden ’s nachts aangeleverd, zodat wij uw heftruck zo snel mogelijk weer inzetbaar kunnen krijgen.

Met onze goed uitgeruste servicebussen kunnen we bijna alle werkzaamheden op locatie uitvoeren. Omdat we regionaal werkzaam zijn, zijn we altijd in de buurt om u snel en vakkundig te helpen.

Heftruck Keuren

Heftrucks en ander intern transportmateriaal slijt bij gebruik. Het laten keuren van heftrucks op is dus belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid van de gebruiker, maar een veiligheidskeurmerk, zeker in combinatie met een onderhoudsbeurt, draagt ook bij aan de verlenging van de levensduur van het arbeidsmiddel.

Het keuren van arbeidsmiddelen (machines, werktuigen en gereedschap) is verplicht. Wet en regelgeving stelt dat een verplichte periodieke keuring een betere veiligheid bij heftruck en ander intern transportmateriaal garandeert, mits dit door een deskundig keurmeester wordt gedaan. Breukers Heftruckservice is een erkend VA-keuringsbedijf.

VA-keur staat voor:

Objectieve-keuring icoonObjectieve keuring 

Objectieve keuring volgende de hoogste kwaliteitsnormen. De keurkwaliteit is geborgd door onafhankelijk uitgevoerde steekproeven

Zekerheid icoonZekerheid 

Zekerheid van een solide en vakkundig keurbedrijf

Deskundigheid icoonDeskundigheid

Deskundige en goed opgeleide – gediplomeerde – keurmeesters

Digitaal-keursysteem icoonDigitaal keursysteem

Digitaal keursysteem met ingebouwde controles en uitgebreide rapportage

Keuring icoonKeuring

Keuring van alle merken intern transportmateriaal
We keuren niet alleen intern transportmateriaal, u kunt bij ons ook terecht voor het Nen3140 keuren van bijvoorbeeld gereedschap en batterijladers. Ook hoogwerkers, reinigingsmachines en traktiebatterijen kunt u bij ons laten keuren.
Heftruck-onderdelen-magazijn

Neem contact met ons op!