Skip to content

Breukers heftruck occasions Oldenzaal

Uw specialist in tweedehands heftrucks

Zijn heftrucks onmisbaar op uw werkplaats? Dan weet u dat de aanschaf van een nieuwe heftruck een flinke investering is. Toch is de aanschaf van een nieuwe heftruck niet altijd een vereiste. Een tweedehands heftruck is in zo’n geval een prima alternatief. Bij Breukers Heftruckservice en Mechanisatie bieden we regelmatig gebruikte heftrucks te koop aan. Ook wanneer u op zoek bent naar ander tweedehands intern transportmateriaal, zoals bijvoorbeeld pallettrucks, stapelaars of reachtrucks, moet u zeker eens bij ons langskomen.

Onze tweedehands heftrucks zijn geen tweede keus

Wanneer u de aanschaf van een heftruck overweegt om nog efficiënter te kunnen werken, kunt u natuurlijk voor een gloednieuwe heftruck gaan. U kunt echter veel geld besparen door een gebruikte heftruck te kopen, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of efficiëntie. Koopt u bij ons een heftruck tweedehands, dan kunt u rekenen op een betrouwbare en veilige machine. Onze occasions zijn, stuk voor stuk, van uitstekende kwaliteit. Schaft u een gebruikte heftruck aan, dan zorgen wij ervoor dat deze technisch tiptop in orde is. Elektrisch of niet, voor binnen-, of buitengebruik, elke gebruikte heftruck van Breukers voelt als nieuw. Maar u bent financieel voordeliger uit.

Service en onderhoud van uw gebruikte heftruck

Wilt u bij ons een gebruikte heftruck kopen? Dan koopt u gegarandeerd GEEN kat in de zak! Wij kijken onze occasions voor aflevering altijd volledig technisch na en vervangen versleten of defecte onderdelen. Zo bent u de komende jaren verzekerd van een goede en veilige werking. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan lossen we die met voorrang voor u op. Ook voor zaken als onderhoud en keuring van uw gebruikte heftruck kunt u bij ons terecht. Zoekt u een tweedehands heftruck of heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag op weg.

3 redenen om een gebruikte heftruck te kopen bij Breukers

  • Met een tweedehands heftruck van Breukers bespaart u geld
  • De levertijd van een gebruikte heftruck is kort
  • Onze gebruikte heftrucks hebben vaak nog fabrieksgarantie en worden voor aflevering altijd technisch gecontroleerd

Neem contact met ons op

Wilt u een tweedehands heftruck kopen, zoekt u een specifiek type heftruck of heeft u advies nodig over een voor u geschikte machine?
Bel of mail ons dan nu of kom bij ons langs in Oldenzaal. De koffie staat klaar en we bespreken graag de mogelijkheden met u!
Heftruck

Occasions 1