Skip to content

Heftruck kopen in Oldenzaal? Breukers Heftrucks helpt u graag verder

Op zoek naar een heftruck in Oldenzaal? Of u nu een ondernemer bent met een klein of groot bedrijf, of een particulier, wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de geschikte heftruck. Bij de aanschaf van een nieuwe heftruck komt veel kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u goed adviseren. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op, of kom langs voor een kop koffie!

Type heftruck

Als u een heftruck gaat kopen is het handig om te weten welke verschillende type heftrucks er zijn. Bij Breukers bieden wij de hoogste kwaliteit dieselheftrucks, betrouwbare LPG heftrucks en energiezuinige heftrucks.

Wanneer een dieselheftruck kopen?

Dieselheftrucks worden aangedreven door een dieselmotor. Ze zijn ontworpen om zware lasten op te tillen, te verplaatsen en te stapelen. De krachtige aandrijving van dieselheftrucks maakt ze ideaal voor veeleisende toepassingen in verschillende industrieën. Dankzij de robuuste constructie en het vermogen om op ruw terrein te opereren, zijn dieselheftrucks zeer geschikt voor buitengebruik. Ze kunnen worden ingezet op bouwplaatsen, haventerreinen, en magazijnen met voldoende ventilatie. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Breukers Heftrucks een uitgebreid assortiment heftrucks van verschillende merken en modellen. Wij hebben een team van gekwalificeerde technici die klaar staan om klanten te ondersteunen bij het onderhoud en de reparatie van hun dieselheftrucks. Op zoek naar een dieselheftruck? Neem contact op, of kom langs bij ons in Oldenzaal!

Wanneer een LPG heftruck kopen?

LPG heftrucks, ook wel bekend als Liquefied Petroleum Gas heftrucks, zijn heftrucks die LPG als brandstof gebruiken. LPG is een mengsel van propaan en butaan, dat in vloeibare vorm wordt gebruikt om de heftruck van energie te voorzien. Deze heftrucks zijn populair vanwege hun efficiëntie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Ze worden veel gebruikt in magazijnen, distributiecentra en andere industriële omgevingen. Er zijn verschillende situaties waarin het kiezen voor een LPG heftruck gunstig kan zijn. Ten eerste zijn LPG heftrucks bij uitstek geschikt voor hefwerkzaamheden in een binnenruimte. In tegenstelling tot dieselheftrucks stoten LPG heftrucks minder schadelijke stoffen uit, waardoor ze veiliger zijn voor gebruik in afgesloten ruimtes. Breukers heeft een breed aanbod aan betrouwbare LPG heftrucks en helpt u graag met uw zoektocht naar de geschikte heftruck! Als u graag een LPG heftruck wilt kopen, neem dan contact op, of bezoek ons in de showroom!

Wanneer een elektrische heftruck kopen?

Elektrische heftrucks zijn vorkheftrucks die worden aangedreven door elektrische batterijen in plaats van traditionele verbrandingsmotoren. Ze maken gebruik van elektrische energie om de nodige kracht te genereren voor het tillen en verplaatsen van zware lasten. Door hun elektrische aandrijving zijn ze in staat om op een stille en trillingsvrije manier te werken, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik zowel binnen-, als buitengebruik. Een van de belangrijkste voordelen van elektrische heftrucks is hun milieuvriendelijkheid. Omdat ze geen verbrandingsmotoren hebben, stoten ze geen schadelijke emissies uit, zoals uitlaatgassen of fijnstof. Dit draagt bij aan een schonere en gezondere werkomgeving, vooral in overdekte magazijnen waar goede luchtkwaliteit essentieel is voor de gezondheid van werknemers. Wilt u graag een elektrische heftruck kopen? Bij Breukers staan we voor u klaar om u meer te vertellen. Neem contact met ons op, of kom langs voor een kop koffie in Oldenzaal!

Neem contact met ons op!

Heftrucks 1